Σπαγκέτι με καρότο, σκορδάκι και τυρί κατίκι |
Υλικά
|
Σβήνουμε με το κρασί, το αφήνουμε να κοχλάσει για 1 λεπτό και προσθέτουμε το νερό που κρατήσαμε από το βράσιμο των ζυμαρικών. Μόλις το μείγμα πάρει βράση, σβήνουμε το μάτι της κουζίνας -δεν αποσύρουμε την κατσαρόλα- και προσθέτουμε τα στραγγισμένα ζυμαρικά, το κατίκι, το γιαούρτι και ανακατεύουμε. Αποσύρουμε την κατσαρόλα από το μάτι, ρίχνουμε αλάτι, άφθονο φρεσκοτριμμένο πιπέρι, τον ξερό δυόσμο και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε αμέσως. |
Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011
ΚΑΤΕΒΑΣΜΑΤΑ: Σάκηs Ρουβαs - Δυο μας
ΚΑΤΕΒΑΣΜΑΤΑ: Σάκηs Ρουβαs - Δυο μας: DOWNLOAD sakis duo mas
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου