Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Ομελέτα μακαρονιών



Χρόνος προετοιμασίας: 10 Λεπτά | Χρόνος μαγειρέματος: 10 Λεπτά
ΣΥΝΤΑΓΕΣΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΑΑΒΓΑ
Αυγά - 6 τεμ
Τυρί ρεγκάτο - 100 γρ τριμμένο ή κεφαλοτύρι
Γάλα - 1 φλιτζάνι του καφέ
Πιπέρι
Βούτυρο - 2 κουταλιές σούπας
οδηγίες
Μας περίσσεψαν μακαρόνια με σάλτσα; Ας τα απολαύσουμε την επόμενη μέρα με μια διαφορετική γεύση…
Σε ένα τηγάνι αντικολλητικό λιώνουμε το βούτυρο και στρώνουμε από πάνω τα μακαρόνια που μας περίσσεψαν (είτε με σάλτσα είτε χωρίς). Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά, το γάλα, το πιπέρι και το τριμμένο τυρί και περιχύνουμε τα μακαρόνια μας. Κλείνουμε με το καπάκι και ψήνουμε για περίπου 5-8 λεπτά από την μια πλευρά μέχρι να ροδίσει, το γυρίζουμε, το ψήνουμε και από την άλλη πλευρά και είναι έτοιμο να απολαύσουμε ζεστό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου